Hello World!

OM MICHELLEFISCHER/KONTAKT

15151511_10211203933194853_1677692140_n

Mit navn er Michelle Fischer. Min oldefar, som var med i 2. verdenskrig sagde til min far, at han ville ønske, at min far fik en lille pige d. D. 4/5 (befrielsendagen) og wupti, han ønske gik i opfyldelse i 1994. Jeg bor dejlig centralt i Horsens midtby, ikke langt til job, skole, min familie og veninder, så det kunne ikke være bedre! Jeg er pædagogstuderende ude på Via University College og ser fremtidigt at jeg kan skrive master i sundhedspædagogik på CV’et.

På michellefischer.bloggersdelight.dk vil jeg skrive om mit liv i alle dens interessante aspekter. Mit liv handler primært om sund naturlig kost, træning og mit livssyn på sundhedsfremme, men ting som skønhed og mode falder også i min interesse. Mine personlige historier, erfaringer og holdninger vil kunne ses i mine kommende indlæg og min ærlighed vil være i fokus i både de gode og mindre gode stunder i mit liv.

For samarbejde eller spørgsmål kontakt mig på: michelle.fischerr@gmail.com

Mine billeder må gerne bruges, så længe at jeg er blevet informeret og/eller spurgt forinden, samt at der linkes klart og tydeligt til michellefischer.bloggersdelight.dk

Michelle Fischer

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello World!