SNACKTID

HELLO 2017!

HELLO 2017! Og hej med jer, som der stadig læser med derude! Ja stille har der været herinde, men det har været en ferie med mange planer! Lige en lille update siden jeg skrev sidst. Først og fremmest glædelig bagjul! Min juleaften var dejlig afslappende med familien omkring mig og et julebord med den lækreste nøddepostej, rødkålssalat, svampesauce og vegansk risalamande, ikke et øje var tørt og jeg spiste hele 3 portioner af nøddepostejen – det var en simpelthen en succes og den vil jeg helt sikkert tage med mig til den kommende julefrokost her i januar!

15877727_10211708246402368_2137827160_o
Mit nytår fejrede jeg med med min familie nede på Gasfabrikken, og min bror serverede for os, hvilket var lidt sjovt, men han klarede det rigtig godt! 😉 Maden var fantastisk, vinen var fantastisk og jeg nød virkelig de forskellige retter vi fik serveret – det var en dejlig aften, og vi fejrede det nye år hele natten på restauranten og festen sluttede først for mig kl lidt over 6 (tror jeg) haha!

15878201_10211708160280215_1955727900_oSå nu er vi i 2017 og har jeg så nogle nytårsforsæt? Jeg ved ikke om man kan kalde dem nytårsforsæt, fordi jeg har haft nogle mål og tanker om hvad jeg vil opnå i et godt stykke tid, som jeg bestræber mig på at nå frem til i mit eget tempo – tempoet hos mig de sidste par måneder har været meget lavt, grundet mange smerter i min skulder , hvilket er meget frustrerende, da jeg er en pige som elsker at løfte tungt, AAAARGH!! Jeg havde heldigvis et møde med min coach inden jul og vi fik sammen lavet en ny kostplan, som jeg er begyndt på og disse ændringer i min kost skulle gerne sætte gang i hvilke resultater jeg gerne vil se hos mig selv. Men en ting er helt sikkert, jeg kører stadig den naturlige livsstil og målet om at spise 100 % vegansk kost er stille og rolig en realitet! Så ingen stress over nogle nytårsforsæt jeg skal overholde, jeg skal bare være ærlig overfor mig selv og bevare roen og troen på, at med tiden skal mine resultater nok komme! 🙂

Må jeres 2017 blive lige som i har ønsket jer! <3

MF 

2 kommentarer

  • Dejligste kommentar at få! Kunne ikke gøre dette uden de fantastiske redskaber du har givet mig! tak for dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • natascha

    Fedt indlæg: ærligt, autentisk og realistisk.
    Din coach er stolt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNACKTID