MIT LIV FORANDREDE SIG DENGANG JEG STOPPEDE MED AT SPISE KØD

KOKOSOLIE – OG ALLE DENS MIRAKLER

15302529_10211320616151854_230230797_oMin kærlighed til kokosolie kan ingen ende tage! Jeg ser flere resultater hos mig selv, hvor det har haft en fantastisk virkning. Billedet ovenover er fra de mange minutters oilpulling, som jeg har snakket om i en video, i et tidligere indlæg. Oilpulling er hvor jeg, som det første om morgenen, tager 1 tsk koldpresset økologisk kokosolie i munden og så rundt i munden i 20 min, hvis man synes det er for meget, så min 10, maks 20 min. Resultatet ovenover taler for sig selv, LOOK AT MY TEETH! Der er ca. en måned imellem billederne øverst og billederne nederst, og det er et super resultat efter en måned, og jeg forsætter selvfølgelig! Udover at det er et naturligt middel til hvidere tænder, så får jeg renset munden for de mange bakterier vi danner om natten, i stedet for at sluge bakterierne med et glas stort vand eller morgenmaden. Det skal lige siges, at jeg stadig børster mine tænder, det skal selvfølgelig også passes og den tandpasta jeg har haft mest gavn af, er blackwood tandpasta uden flour – kan købes HER.

Har i lyst til at læse mere omkring oilpulling så læs mere HER. Udover at oilpulling har hjulpet til at gøre mine tænder hvidere, så er her en liste hvad den dejlige kokosolie kan bruges til:
____________________________________________________________________

Hårkur

Pleje til dine spidser

Fugtgivende ansigtscreme

Baberskum

Håndcreme + har gjort mine neglebånd stærkere (har aldrig haft så lange negle som jeg har nu!)

Bodylotion
____________________________________________________________________

Jeg kunne blive ved, så prøv det af, det er en billig og fuldstændig fantastisk løsning til rigtig mange ting!

 

MF

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT LIV FORANDREDE SIG DENGANG JEG STOPPEDE MED AT SPISE KØD