OM MICHELLEFISCHER/KONTAKT

AT HOLDE SIG MOTIVERET

skaermbillede-2016-11-19-kl-15-31-50

Jeg har mødt rigtig mange der har spurgt mig, hvad jeg har gjort for at holde mig motiveret og sandheden er, at det kan være rigtig svært til tider! Der kan være rigtig mange svære perioder i mit liv, hvor jeg tænker “Fuck det, skal vi have noget slik og kage?” eller “Jeg gider ikke træne i dag.” Det tror jeg bestemt der er i alles liv, hvis man er i gang med et længere vægttab, men hey! det er også okay at spise kage og ikke træne – en gang imellem! 😉

Jeg er rigtig god til at tage billede af mig selv 😉 – og så plejer jeg altid at lave før/efter billeder og det hjælper mig UTROLIG MEGET! Der er 1 års mellemrum mellem billederne ovenover og det giver bestemt blod på tanden, men jeg er lykkelig på begge billeder, jeg var i balance med min krop på begge billeder, og det fortæller jo rigtig meget om hvordan jeg så mig selv allerede dengang.

skaermbillede-2016-11-18-kl-21-05-57

Min motivation kommer også gennem min mad. Jeg kan mærke når jeg har spist for fed mad, for meget sukker, for meget brød, så jeg er fuldstændig energiforladt. Når jeg så spiser min farverige sunde mad, så sker der bare et eller andet med kroppen og hjernen, så kommer min motivation, men også enerigen tilbage til, at kunne overskue det at spise sundt og dyrke motionen.

Jeg er min egen motivation og det at kunne smile til mig selv i spejlbilledet, synes jeg er den største motivation for at kæmpe videre!

Hvad motivere jer? Det kan jo være alt fra den stramme sorte kjole, som man skal have på til nytår, eller de gamle lækre jeans, som man har i klædeskabet, og man gerne vil have til at passe igen.

Dejlig weekend til jer alle!

MF

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM MICHELLEFISCHER/KONTAKT