HELLO 2017!

MEDICIN GØR MIG SYG, KOSTEN HELBREDER MIG

15942971_10211738672883011_633913524_o

Jeg oplever hver dag mennesker, som er afhængig af deres medicin og der opstår desværre flere danskere som skal starte på medicin på grund af en sygdom, som de har fået konstateret. Nogle vil måske synes, at det jeg skriver i dette indlæg er provokerende eller ikke passer på dem og fred vær med det, men så kom med dine argumentationer på det modsatte! Vi lever i et samfund, hvor folk tror at deres medicin helbreder dem. Der er selvfølgelig sygdomme, hvor den rette kost ikke kan helbrede, men jeg kan nævne mange sygdomme, der er kost relateret såsom overvægt, fedme, depression, migræne, astma, diabetes 2 osv. og det er disse sygdomme som jeg hentyder til og mener at ved, at ændre livsstil vil du kunne helbrede dig selv.

Jeg skriver dette indlæg, fordi jeg har mærket på egen krop, hvad det gør ved mig når jeg indtager diverse lægemidler. Jeg har igennem hele mit liv fyldt mig selv med medicin, det har ikke været længere varende sygdomme jeg har haft, jeg har taget det, som vi alle kender. Smertestillende piller, hvis man havde hovedpine eller havde influenza. Havde jeg feber, halsbetændelse, noget lidt mere alvorligt, skulle der noget stærkere til. Da jeg blev opereret i min skylder her for næsten 4 måneder siden, var jeg på morfin, Pamol, Ipren, alt smertelindrende medicin, YOU NAME IT og min krop reagerede meget voldsomt på det. Jeg blev SYG af min medicin. Jeg lå i min seng på et tidspunkt og kunne næsten ikke rejse mig op, da min mave var så forstoppet, jeg var blevet mere syg af den medicin der skulle hjælpe mig, derfor valgte jeg at droppe alt det medicin, jeg havde købt og måtte bide de smerter jeg havde i mig, fordi jeg ville simpelthen ikke udsætte min krop for flere lægemidler. Jeg har aldrig været bevidst omkring hvad medicin kan gøre ved ens krop, det var først dengang jeg begyndte på mit forløb, at jeg blev opmærksom på de mange negative sider indenfor den medicinske verden.

Jeg tænker der er rigtig mange der ikke ved hvad de forskellige lægemidler gør ved kroppen, fordi man har jo taget det i forskellige perioder af ens liv. De fleste er blevet introduceret for medicin igennem mor eller far, og fandt ud af, at man gennem sin læge, ville få anbefalet noget medicin man kunne tage. Hvorfor forslår lægen ikke at man kan ændre sin livsstil og hvad man spiser? Den medicinske verden er ikke interesseret i, at du skal blive rask, fordi så vil der jo ingen penge køre rundt. Der er ingen penge i helbredelse, men der er penge i, at du konstant er syg og skal have medicin. Dette er skræmmende, men rigtigt!

15942975_10211738672242995_1618525188_o

Så er du en der tager medicin hver dag, for at lindre en af de overnævnte sygdomme, har du så overvejet at kigge på din kost? Du kan tage sagen i egen hånd og gøre noget ved det. ELLERS SKAL JEG NOK HJÆLPE DIG, MED DET JEG HAR ERFARET! Har du spørgsmål til den kost, du spiser, har du en af overnævnte sygdomme eller noget helt tredje, jeg besvare alle spørgsmål, jeg vil gøre mit for, at folk begynder at kigge lidt indad – er det en livsstil ændring, der skal til? SPIS RIGTIGT OG HELBRED DIG SELV!

Hvis ikke mit indlæg har givet dig noget at tænke over, vil jeg anbefale dig at se ”U-turn – et liv uden piller? HER

”Din mad er din medicin – Din medicin er din mad”

MF

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO 2017!