MEDICIN GØR MIG SYG, KOSTEN HELBREDER MIG

JEG HAR DROPPET P-PILLERNE

16650404_10212051738549457_1321473484_n

Pyhaaaa, så er eksamen endelig overstået og jeg kan begynde at have fokus tilbage på det jeg virkelig brænder for – nemlig at inspirerer jer der læser med! De sidste 3 uger har været præget af for lidt motion, for meget sukker og det kan jeg også godt mærke og se på min krop.

Et personligt indlæg jeg vil skrive her. Jeg vil altid være ærlig omkring min rejse og hvad jeg gør for at skabe den naturlige vej i mit liv. Den naturlige vej er ikke kun gennem den mad jeg spiser, men også hvilke piller jeg indtager, produkter jeg bruger osv.

Ligesiden jeg var 13 år har jeg indtaget P-piller. Jeg var en teenagepige med en rigtig slem acne og min læge anbefalede mig at starte på pillerne. P-pillerne hjalp mig utrolig meget og jeg har været på dem indtil  for et halvt år siden, hvor jeg valgte at stoppe. Jeg har taget beslutningen på grund af at det ikke er naturligt og fordi jeg tror på at de mål jeg har med min krop, vil prævention med hormoner sætte en stopper for. Faktisk har forskningsstudier vist, at der er nedsat effekt ved træning (60% mindre effekt end hvis man ikke spiser p-piller) og jeg kan tydeligt se hvordan jeg slipper fedtet hurtigere på mine lår, efter jeg er stoppet! Jeg vil ikke udsætte min krop for flere piller der påvirker min krop, ikke blot at det kan påvirke mig når jeg engang vil prøve at få børn, men også risikoen for at få blodpropper og andre bivirkninger. Det eneste negative ved mit valg er at jeg desværre har fået min teenagehud igen, men jeg vil hellere kæmpe mig igennem den fase det tager mig at rense ud end at gå rundt med unaturlige stoffer i min krop.

Jeg har med succes fået nogle af mine veninder med på bølgen, og det er dejligt, at valget om et liv uden prævention med hormoner kan forandrer. En af mine veninder havde meget væske i hendes leg, det er forsvundet efter p-pille stop. En anden fik konstateret celleforandringer (celleforandringer er et forstadie til kræft) Der viste både begyndende celleforandringer og betændelsestilstand, men efter stoppet med p-piller viste det sig at der ikke længere celleforandringer. HVOR ER DET FANTASTISK! Jeg vil opfordrer alle kvinder og piger om at stoppe eller lade vær med at begynde på prævention med hormoner i, da jeg mener der kun af negative sider ved det.  Vi kvinder er simpelthen nød til a stoppe med at skade os selv med disse hormoner, det ødelægger vores naturlige system! Så hvilken præventionsmiddel skal man så bruge, hvis man stopper?  I kan læse mere om naturlig prævention HER.

Vejen til det naturlige liv, kan tage rigtig langtid, når man kommer fra et miljø, hvor man troede man gjorde de rigtige ting. Så vejen er lang, men jeg har stadig hovedet højt selvom der opstår bump på vejen.

MF

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEDICIN GØR MIG SYG, KOSTEN HELBREDER MIG