COOKIES LAVET PÅ 2 INGREDIENSER
Det er fredag, solen skinner og jeg er i et vældigt humør! Jeg har lavet disse lækre cookies, som kun behøves 2 ingredienser, jeg har dog valgt at tilføje lidt ekstra for at gøre dem mere interessante! Disse cookies er et godt bud på et sundere alternativ. Den dårlige samvittighed, som nogle godt kan få efter at have spist for meget bland-selv-slik, is og kage smides langt væk, da disse cookies ikke indeholder gluten, laktose eller raffineret sukker, så spis du bare mere end 1! 😉 Bliv ikke skuffet over konsistensen, da den ikke bliver sprød ligesom en almindelig cookie, de bliver mere bløde, men de smager dejlig og er meget kageagtig når man sætter tænderne i dem. SÅ VÆRSGO AT GÅ I GANG, det tager kun 5 min at lave.
DU SKAL BRUGE:
2 modne bananer
75 g glutenfri havregryn
Tænd ovnen på 180 grader – varmluft. Mos bananer og tilføj derefter de glutenfrie havregryn. Herefter skal du så vælge hvad du har lyst til at komme i, jeg kan anbefale:
Gojibær
Hasselnøder
Mørk chokolade
Vaniljepulver
Agavesirup
Lakridspulver
Det er kun fantasien der sætter grænser her, så vælg blot hvad du synes kunne være lækkert. Efter du har blandet det hele sammen, tager du et stykke bagepapir og smøre det ind i smeltet kokosolie. Form 10 flade klatter og bag dem inde i ovnen i 25 min. Herefter tager du dem ud og vender dem og bager 5 min mere. Næste gang vil jeg lave dobbeltportion, da der kun blev 7 små cookies, så jeg vil helt klart anbefale at lave dobbelt op 😉 God fornøjelse og god weekend!
MF
Ingen kommentarer endnu